Deskundig lichtadvies

Kwaliteit & Duurzaam

Altijd eerlijke prijzen

Tot 7 jaar garantie

Wie zijn wij?

Wie zijn wij, wat doen wij en wat kunnen wij?

Over ons

BespaarmetLED is ontstaan door één van onze elektrotechnische installateurs. Hij zag de steeds groter wordende behoefte vanuit het bedrijfsleven om over te stappen naar LED-verlichting, en kwam met het idee om zelf in die behoefte te gaan voorzien.

Hierbij komt de kennis die we de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan als elektrotechnisch bedrijf in de verlichtingsbranche goed van pas. Het idee was om een adviserende groothandel op te zetten, gericht op het bedrijfsleven, en zo is BespaarmetLED ontstaan.

BespaarmetLED is er voor jou

BespaarmetLED is er voor jou. Of je nu kleine ondernemer bent, werkt bij de technische dienst van een bedrijf of lid bent van een VvE of vereniging. Als jij verantwoordelijk bent voor – onder andere – de aanschaf van LED-armaturen zit je bij ons goed.

Omdat we begrijpen dat er soms snel geschakeld moet worden, of dat het soms aan de juiste kennis ontbreekt, helpen wij je daarmee op weg. We informeren je op een laagdrempelige manier en geven je aan de hand van jouw wensen een persoonlijk en professioneel advies. Onze focus ligt altijd op kwalitatief goede en duurzame producten voor een eerlijke prijs.

Voor de aanschaf van LED-armaturen zit je bij ons goed

Ondernemend Nederland verduurzamen

Ons doel is verduurzamen

Ons doel is om ondernemend Nederland te verduurzamen met behulp van de prachtige LED-verlichting oplossingen van Pragmalux. Door onze goede relatie met deze fabrikant zijn we in staat om een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding te leveren. De producten uit ons assortiment doen niet onder aan producten van merken als Philips en Osram.

Het A-merk Pragmalux

Ons assortiment bestaat dus voornamelijk uit Pragmalux LED-armaturen. De producten die we leveren zijn voorzien van topkwaliteit componenten en materialen. Denk hierbij aan de beste LED-chip, langdurig geteste LED-drivers en de beste warmteafgifte componenten die je in LED-armaturen kan vinden. Hierdoor is een hoge efficiëntie, lange levensduur en gebruiksgemak gegarandeerd.

Pragmalux

Plug & Play

Snelle installatie; plug & play

Dankzij de slimme connectoren die eenvoudig te combineren zijn met bestaande en gewenste aansluitkabels kan je de LED-armaturen zelf eenvoudig installeren.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op!