Deskundig lichtadvies

Kwaliteit & Duurzaam

Altijd eerlijke prijzen

Tot 7 jaar garantie

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

FAQ

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de LED-armaturen van Pragmalux. Daarnaast leveren we universele lichtlijnsystemen en 3-fase lichtrails. Ook voor accessoires zoals GST aansluitsnoeren en bewegingssensoren kan je bij ons terecht.

Wij richten ons op het bedrijfsleven. Denk aan de facilitaire branche, technische diensten, fabrieken, de bouw, kleine ondernemers, werkplaatsen, de agrarische sector, VvE’s, maar ook verenigingen, kerken, woonwinkels etc.

Het soort lampen dat je nodig hebt is volledig afhankelijk van de situatie. Uiteraard staan we voor je klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien.

Wij bieden tot 7 jaar garantie op bijna het hele assortiment armaturen. Bij een aantal armaturen is het 5 jaar, maar dit staat allemaal duidelijk omschreven in de datasheets.

Ja, dat kan zeker. We laten je door middel van het demo model graag kennismaken met de goede kwaliteit van onze armaturen. Neem contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail om een demo model aan te vragen.

Wij werken op basis van aanvragen. De prijs hangt dus af van waar je precies naar op zoek bent, maar ons doel is om voor jou het best mogelijke product voor een zo eerlijk mogelijke prijs te leveren.

Uiteraard is het mogelijk dat we langskomen op locatie indien nodig of gewenst. Online of telefonisch proberen we ook altijd al een zo goed mogelijke inventarisatie te maken voor jouw persoonlijke advies.

Dit kan op verschillende manieren;

Wij streven ernaar om binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling de producten op locatie te bezorgen.

Wij rekenen nooit verzendkosten.

Bij BespaarmetLED hanteren we altijd een eerlijke prijs. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Bij grote aanvragen denken we graag mee over een zo voordelig mogelijke oplossing.

Ja, dit is geen probleem. Je kunt het afleveradres doorgeven bij het plaatsen van je bestelling.

Het is mogelijk om op rekening te bestellen, maar dit gebeurt altijd in overleg.

Ons rekeningnummer is: NL62 ABNA 0120 5434 78

Dit kan simpelweg door even contact met ons op te nemen.

Uiteraard is dit mogelijk. We kunnen de brochure toesturen. Neem vooral even contact met ons op!

De algemene voorwaarden van BespaarmetLED kunt u hier vinden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!