Deskundig lichtadvies

Kwaliteit & Duurzaam

Altijd eerlijke prijzen

Tot 7 jaar garantie

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze

De werkwijze van BespaarmetLED.nl

De overstap op LED-verlichting is een grote verandering binnen jullie bedrijf. Wij vinden het daarom belangrijk om je hier zo goed mogelijk bij te begeleiden.

Als adviserende groothandel van duurzame LED-verlichting voor het bedrijfsleven proberen we onze communicatie zo transparant en laagdrempelig mogelijk te houden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de producten, onze werkwijze of als je persoonlijk advies nodig hebt. We zorgen ervoor dat je bij ons één aanspreekpunt hebt, zodat er makkelijk en snel geschakeld kan worden.

Dit is wat je kunt verwachten

Nadat we per telefoon of e-mail contact hebben gehad gaan wij aan de slag om een passende offerte op te maken. Aan de hand van jouw wensen selecteren wij de juiste LED-armaturen die we in het voorstel meenemen.

Na akkoord op de offerte bezorgen wij binnen 2 werkdagen de LED-armaturen op de gewenste locatie, en kun je deze met behulp van het plug & play principe eenvoudig zelf installeren.

Stap voor stap naar de beste oplossing

Contact opnemen mag altijd!

Vervanging van bestaande armaturen

Om de juiste armaturen te kunnen selecteren hebben we vooraf wat informatie van jou nodig. Denk aan het aantal armaturen, het type armatuur dat er nu hangt en de afmetingen ervan, en de vorm armatuur waar het om gaat.

Mocht je het lastig vinden om de juiste informatie door te geven kunnen wij natuurlijk ook op locatie komen om de huidige situatie te bekijken. Je kunt hiervoor contact opnemen per e-mail om een afspraak in te plannen. Even bellen kan natuurlijk ook!

Plaatsen van nieuwe LED-armaturen

Wanneer de locatie waar de LED-armaturen geïnstalleerd moeten worden een nieuwbouwpand betreft denken we graag met je mee in de vorm van een deskundig lichtadvies. Denk hierbij aan lichtcalculaties, lichtplannen, maatwerk armaturen en assemblage, etc. Uiteraard allemaal met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding.

Deskundig lichtadvies

Een lichtplan nodig? Wij staan voor je klaar!

Benodigde gegevens voor het opmaken van een lichtplan

Wanneer we een lichtplan voor je opstellen hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Contactgegevens van de aanvrager en de locatie van het project
  • Een plattegrond van de ruimte / het project, het liefst ook foto’s indien beschikbaar
  • De bouwtekeningen in PDF of DWG
  • De planning; wanneer is het lichtplan nodig, wanneer start het project, wanneer moeten de producten geleverd worden etc.