Deskundig lichtadvies

Kwaliteit & Duurzaam

Altijd eerlijke prijzen

Tot 7 jaar garantie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Bespaarmetled werd benaderd doorS&W Bouwkundig Ingenieurs, bij de verbouwing van hun kantoren wilde ze graag een Office Compliant Led paneel voor op hun kantoren met een plug&play oplossing zodat zelf snel de armaturen konden installeren

Er is gekozen voor de Sigma Ledpaneel met de plug&play stekkers van Wieland GST18 hierdoor was het zeer eenvoudig om vanaf een stopcontact per ruimte de Led panelen te voorzien van voeding.

De keuze voor dit armatuur was snel gemaakt vanwege de lage verblinding waarde dat dit armatuur heeft UGR <19 en de zelf in te stellen lichtkleur waar voor gekozen kan worden 3000-4000 Kelvin. Door de geïntegreerde Osram multi-watt driver konden ze zelf de licht sterkte instellen wat wenselijk was.

PDF presenter Led Paneel Sigma G2