Deskundig lichtadvies

Kwaliteit & Duurzaam

Altijd eerlijke prijzen

Tot 7 jaar garantie

De Bruine Speeltoestellen

Bespaarmetled werd benaderd door de Bruine Speeltoestellen of wij voor hun nieuwe bedrijfspand van 2800m2 een passend Led armatuur konden leveren. Ze wilden kwalitatief goede led armaturen tegen een scherpe prijs, en de eis was dat het armatuur een hoge lichtopbrengst gaf.

Er is daarom gekozen voor de stootvaste en waterdicht dicht armatuur van Pragmalux de Hermes

De keuze voor dit armatuur was snel gemaakt vanwege de zelf in te stellen lichtkleur 3000-4000-6000 Kelvin waar ze eerder dachten aan 4000 kelvin hebben ze toch gekozen voor het heldere daglicht de kleur 6000 Kelvin deze armaturen hebben een lichtopbrengst van maar liefst 7700 lumen.

En door de geïntegreerde Osram multi-watt driver konden ze zelf de licht sterkte instellen, en dat hebben ze ook gedaan bij montage op lagere hoogte.